Frankincense

115.00kr inkl. moms

Rökelse har en oförglömlig doft. Dess användning kan spåras tillbaka till en mängd antika civilisationer och religioner; i Europa är rökelse oftast förknippad med kristendomen då det var en av de gåvor som gavs av de tre vise männen. Sedan dess har kådan av rökelse använts i religiösa ritualer och för att hjälpa till med avslappning vid meditation. Vår rökelseolja kan naturligtvis användas för dess doft i en mängd olika hemmagjorda kosmetika och hudvårdsprodukter. Rökelseolja verkar också sammandragande på huden och förhindrar tecken av åldrande. Den har också antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper.

Ursprungsland: Indien

 Fri frakt på beställningar över 500 kr

Leveranstid

Samtliga produkter buteljeras efter beställning och leveras därför inom 2-4 veckor med PostNord från att beställningen har mottagits.
Om du har specifika frågor gällande särskilda leveransbehov kan du kontakta oss på info@californiapure.se