Våra Produkter

California Pure har sina rötter i Kalifornien och grundades med målsättningen att erbjuda den svenska marknaden med naturliga eteriska oljor av högsta kvalité. Våra oljor innehåller inga tillsatser och är 100% naturliga. Dessutom är nästan samtliga oljor färdigbildade i naturens flora och därför utvinner man oljan genom distillation utan inblandning av kemiska tillsatser. 

Distribution

California Pure producerar och buteljerar bara de finaste eteriska oljorna som görs av råvaror från hela världen. Med våra breda kvalitetskontroller försäkrar vi att våra kunder alltid är nöjda och ett brett utbud garanterar att både kunder och samarbetspartners åtnjuter en ständigt förnyande och innovativ vara.

Kvalité

California Pure strävar efter att endast tillhandahålla högkvalitativa produkter direkt från vår fabrik till din dörr. Alla våra produkter möter alla krav som ställs gällande tester och certifieringar för distribution.
Kraven som ställs på rigorösa tester, kvalitetsbestämmelser och inspektioner gör att vi känner oss säkra på att våra kunder, klienter, och partners kommer att vara väldigt nöjda med California Pures produkter.

Garanti

Vårt team på California Pure kommer alltid sträva för att med integritet och hängivenhet möta kundens behov på alla sätt vi kan.