Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren gällande eteriska oljor från California Pure, beställning, leverans och frakt. Om du inte får svar på just din fråga kan du maila oss på info@californiapure.se .

Produktfrågor

Hur använder jag eteriska oljor?

Eteriska oljor har ett väldigt brett användningsområde. Allt ifrån hud, hår och hygien till rena doftaspekter. Vi föreslår att du läser om oljan du är intresserad av för med information.

Är oljorna enbart för utvändigt bruk eller går de att äta?

Våra produkter är enbart för utvändigt bruk, och inte till för att ätas eller på annat sätt förtäras. Våra oljor är koncentrerade naturliga oljor och bör därför inte tas invärtes.

Är oljorna verkligen 100% rena and naturella?

Ja. Kvalitet är vårt ledord. Alla våra oljor är 100% koncentrat av naturella råvaror.

Frakt- och leveransfrågor

Hur lång är leveranstiden?

Vi strävar att skicka alla ordrar inom 48 timmar där varor finns i lager. Alla varor skickas med Postnord med förväntad leveranstid på 2-4 arbetsdagar.

För vissa, och framför allt större, beställningar kan det upp till 2-4 veckor mer. Detta för att vi vill garantera färskhet, kvalitet och hållbarhet för våra kunder.

Hur fraktas oljorna?

Alla oljor skickas från Kalifornien till vår anläggning i Sverige, där de sedan inspekteras och skickas till våra kunder. Alla oljor paketeras individuellt i bubbelplast för att inte skada din produkt.

Vilka leveransalternativ finns?

Vi skickar alla inrikespaket med Postnord.

Retur- och bytesfrågor

Vad händer om innehållet är skadat från Kalifornien?

Eftersom att alla oljor buteljeras på kundens order och skickas från Kalifornien till vår anläggning i Sverige, kommer alla oljor att inspekteras innan de skickas till kunden.

Hur kan jag returnera en vara?

VI strävar alltid att leverera produkter av högsta kvalitet men ibland blir det fel. För reklamation eller felköp kontakta oss med ditt ordernummer via vårt kontaktformulär.

Hur långt öppet köp har jag?

Vi erbjuder våra kunder 14 dagars öppet köp.

Hur fungerar frakt vid retur?

Kund betalar alltid frakt vid retur.